Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/unteli.dk/public_html/wp-content/plugins/business-contact-widget/business-contact-widget.php on line 499

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/unteli.dk/public_html/wp-content/plugins/yay-images/yayimages.php on line 25

Warning: Use of undefined constant YITH_YWSBS_TEST_ON - assumed 'YITH_YWSBS_TEST_ON' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/unteli.dk/public_html/wp-content/plugins/yith-woocommerce-subscription/includes/class.ywsbs-susbscription-helper.php on line 78
DocCloud Compare Reporting, sammenligner dine konfigurationer

DocCloud Compare Reporting

DocCloud Compare ReportingDocCloud Compare Reporting

Med DocCloud Compare Reporting kan du sammenligne dine servere og services i et Excel regneark. På den måde kan du opfange de forskelle i din konfiguration der måtte være mellem 2 eller flere instanser der eller skal være 100% ens.

Det kan være opsætningen af hele clustre, hvor konfigurationerne bare skal være ens og vi har vel alle oplevet, at det ikke altid har været virkeligheden.
Du kan også have behov for at group policies for forskellige grupper skal være ens og dine domain controllere skal også være ens.
Til andre tider kan du også have brug for at sikre at forskellige services skriver data forskellige steder, istedet for at overskrive hindandens data.

Med DocCloud Compare Reporting har du nu et værktøj som giver dig muligheden for at få et ordenligt overblik, hvilket i det traditionelle setup kan være vanskeligt at tilvejebringe.

I praksis skal du vælge/generere en skabelon og en server/service, som du ønsker at sammenligne. Skabelonen kan du genbruge på andre servere/services og på den måde får du hurtigt dit værktøj i drift.
Når du har valgt dine optioner, vil der blive dannet en rapport hver nat og du kan downloade en frisk rapport hver morgen.

Add-ons:

Web-service / Rest API.

Med dette add-on kan du bruge DocClouds data i andre systemer som System Center service management og andre systemer der gerne vil lege med.

Ad-hoc Reporting and historic data access.

Med dette Add-on får du adgang til de historiske data i DocCloud databasen og mulighed for at generere nye rapporter med det samme og ikke skulle vente til den natlige kørsel har klargjort rapporterne.

Hvis du køber et Add-on, virker det på alle de features der understøtter det i din installation.

Forventet release Q4 2016