Notice: Use of undefined constant YITH_YWSBS_TEST_ON - assumed 'YITH_YWSBS_TEST_ON' in /var/www/unteli.dk/public_html/wp-content/plugins/yith-woocommerce-subscription/includes/class.ywsbs-susbscription-helper.php on line 78
Med DocCloud Compliance Reports følger du designreglerne.

DocCloud Compliance Reports

DocCloud Compliance Reports

Overholder du IT strategiens design regler?

Når du nu har lavet regler for hvordan din IP opbygning skal være, hvor din sysvol skal ligge, GPO politikker, etc. hvor meget ved du så om reglerne rent faktisk er ens og korrekte på alle dine servere?

Selv når dit miljø er helt nyt og jomfrueligt og ikke taget i brug, er der altid ting der ikke er 100% efter forskrifterne og design reglerne. Der er ingen tvivl om at alle har gjort deres bedste, for at overholde alle aftalte design regler og instruktioner, men erfaringen viser at det aldrig holder 100%, for mennesker er “kun” mennesker. Så selv på et helt nyt miljø kan DocCloud Compliance Reports fortælle dig, hvad der mangler at konfigureres inden reglerne er overholdt.DocCloud Compliance Reports overvåger din IT strategi

DocCloud Advanced vil også være dit kontinuerlige værktøj til at fortælle om du løbende overholder din design skabelon og dine regler for dit miljø. Mennesker handler og mennesker glemmer. Derfor sker det ofte at design reglerne ikke overholdes, når det går hedt for sig i dagligdagen. Med DocCloud Compliance Reports kan du løbende få rapporter om dit miljø’s tilstand og tilse at der hvor det er smuttet, bliver der rettet ind igen.

DocCloud Compliance Reports er din design garant

Det at være i overensstemmelse med IT strategiens design, regler og anvisninger er væsentligt for stabiliteten i dit miljø og sikringen af en høj oppetid.
Det vil også være vejen frem til at sikre ensartede services i hele miljøet og vil fjerne oplevelser af at miljøet opfører sig på en måde den ene dag og en anden måde den næste.

DocCloud Compliance Reports fortæller dig hvor langt fra målet du er og hvad det er du skal gøre for at komme i mål.

DocCloud Compliance Reports forventes at release i Q2 2017

Vil du gerne kontaktes eller har du spørgsmål, så skriv til os her: